Translate

17.11.2009

Ikkunalakanoita

... ..

 

.  

 

 

 

 

 

 

Minun pitää keksiä ikkunaverhoja lisää, sillä omassa muutossani olin toki pakannut ikkunaverhot isohkoon pahvilaatikkoon jossa päällä luki Verhoja. Kaikenlaisia verhoja. Pitsisiä valoverhoja, peittäviä puuvillaisia, silkkisiä, satiinisia... Mutta niin vaan tänne päästyämme, emme ole tähän päivään mennessä löytäneet verholaatikkoa mistään ja parissa ikkunassa onkin pelkät lakanat verhoina. Sellaiset valkoiset, joskus itse kotoa muuttaessani Mamiltani saamani. =) 

Kyselin kadonnutta verhopahvilaatikkoa Miihkalilta ja Nunnukaltakin, joiden kanssa samaan aikaan meillä pakattiin muuttokuormia Lahdessa keskustassa asuessamme. Mutta laatikko pysyi kadoksissa. Pakkasin silloin samoihin aikoihin myös omia tavaroitani sekä olohuoneemme nurkkaan kierrätykseen menevää tavaraa, jota oli paljon. 

 Koska nuorteni kämpille verholaatkko ei ollut joutunut, sen täytyi joutua kierrätykseen. Harmi. Mutta toisaalta, joku sai kauniita verhoja. En mie sinne pakannut niitä vuosia ikkunoissa pitämiäni viininpunaisia sängynpeittoja. =) 

Ne päätyivät viimein roskiin omassa muutossani, koskapa aurinko oli jo vaalentanut kalpeat läikät niiden takapuolelle. Nuo lakanat ovat ikkunoissa ihan ok. Katsoo sitten joskus jos ja kun rikastuu, jotain oikeasti verhoa. Onneksi Mamalta saimme rullaverhoja ja säleverhon, joilla tekee jo ihmeitä ikkunoille. Samoin saimme anoppikokelaalta kauniit verhot keittiöön. Yhdessä huoneessa on Hanin entiset verhot, joten kyllä tämä tästä pikkuhiljaa ihan kodiksi muuttu

Una
...