Translate

12.10.2009

Maailman vauhdissa

...


Tietynlainen odottava hiljaisuus alkaa ottaa vallan luonnossa. Harvojen, vielä oksissaan roikkuvien lehtien kahinan kuulee hiljaisuudessa selvästi. Linnutkaan eivät enää juuri laulele. Ovat pois muuttaneet, muuttolinnut...
Paitsi tiaiset, jotka yksitoikkoisella syysvihellyksellään ilmoittavat, että kaulaliina olisi ollut jo tälläkin ulkonapiipahduksella tarpeen...

Minä odotan jo punatulkun alakuloista vihellystä. Siitä äänestä tietää, että todella on syksy. Vielä tekisi mieli metsäretkelle nokipannukahveineen. Siinäpä hyvä ratkaisu vapaa-ajan vietto-ongelmiin. =)

Ei vaineskaan meillä ole vapaa-ajan ongelmia. Etsimme asuntoa. Hanin yksiö on nyt myyty ja me etsimme yhteistä, vähän isompaa kotia, jonne kaikki Murusetkin mahtuisivat paremmin jopa yövieraiksikin. Taas siis uusia raikkaita tuulia maailmassa. <3 Niiden rinnalla pienet, odottamattomat, usein itsestä riippumattomat vastoinkäymiset kalpenevat.



PS:
Tänään aamupäivällä näihin maisemiin kokoontui yhtäkkiä valtava lauma rastaita syömään kaikkia mahdollisia pensasmarjoja ja rupattelemaan toisilleen. Keräämään voimia ennen vaellustaan hieman etelämmäksi. Ihana pärpätys ja sorina kävi puiden latvoissa.




-Una Reinman-



...







...