Translate

21.5.2009

Walkabout!

...

Dicentra formosa














Kävin alkuvuodesta Hanin kanssa katsomassa Baz Luhrmannin Australia-leffan ja itkin Hanin olkapään märäksi... Ne sotakohtaukset ja se ihmeellinen pikkupoika Nullah saivat minut kyyneliin. Rakastan onnellisia loppuja. Niitä ei ole koskaan liikaa.

Näin eräänä menneenä yönä ikään kuin "jatkoa" tuolle elokuvalle unissani... Siinä seikkailivat jälleen Kidman, Jackman sekä Brandon Waltersin esittämä Nullah, joka mielestäni on pääroolissa koko elokuvassa. =)

En muista enää (pitäisi aina heti herättyään kirjoittaa unensa ylös paperille tms) mitä kaikkea vauhdikasta pölyävässä Australialaisunimaailmassa hevosineen laukkaaville unihenkilöilleni tapahtui... Sen punertavan pölyävän maan ja iltaruskomaisemat muistan ja varsinkin sen, että aivan unen lopussa Nullah on aivan edessäni, katsoo minua silmiin omilla ihmeellisillä lumoavilla silmillään ja kuiskaa:
- Walkabout!
Ja siihen minä herään...

Alitajuntani on sekoittanut keskenään elokuvan sekä Australian turismimainoksen "Sometimes, we have to get lost to find ourselves. Sometimes, we gotta go walkabout" ja minä itse olin siinä kaikessa mukana...



Kuvituksena eilisestä ihanasta Mamapäivästä
kesäpikkusydän (Dicentra formosa) eli Pieni särkynytsydän,
Broken Heart Flowers Maman puutarhaparatiisista.



© UR