30.10.2009

Jotain uutta

...
Ja muuttolaatikoissa jotain vanhaa ja muistoja...

Tulevan kotimme sängylle olen saanut hankittua jo kuukausia sitten jotain uutta, eli suuren sängynpeiton. Siitä nyt ei ole kuvaa kun se on pakattuna jonnekin varaston muuttolaatikkoon jo aikaa sitten.
Peiton väri on luonnonvalkoinen (jotain valkoista, hih, mutta siihen ne yhtäläisyydet sitten loppuvat... =) ) ja siinä on omenankukkamaisia kukkia... Hanin mielestä kukkapeitto oli ehkäpä liiankin tyttömäinen. Mutta kyllä se kelpasi. Hän saa valita seuraavan yhteisen esineen tai asian...

Minulla on huonekaluiksi luettavana esineenä muuttokuormassa ainoastaan sellainen puuarkkunen, joka on täynnä askartelutarvikkeita. Muut tavarani ovat vaate- ja astiapuolta. Meillä onkin aluksi keittiön pöytänä Hanin mosaiikkipuutarhapöytä (se jonka yhdessä väkersimme, näkyy hieman mm tuossa) ja pari puutarhatuolia keittiötuoleina. Minä kun pari kuukautta sitten omassa muutossani laitoin tavaroita ja huonekaluja vähän liiankin kanssa kierrätykseen. Mutta nyt ainakin saadaan aloittaa ihan sananmukaisesti: "puhtaalta pöydältä". On Hanin kuormassa sentäs sohva, sänky, työpöytä ja ainoasta työtuolista joudutaan nahistelemaan. =)
-Una Reinman-


...

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Puhtaalta pöydältä aloittaminen kuulostaa hyvältä ja pikku enkeli on kaunis :)

Una kirjoitti...

Kiitos Millan!

Pikkuenkeli on muisto...
Nyt sillä on uusi paikka takapihalla tuulikellona...