Translate

13.4.2006

Jamie is hot!

Voih, miten läpinäkyvästi keittiömestari Jyrki Sukula
yrittää olla eleiltään ja nykyään jopa hiuksiltaan
kuin reipasotteinen ja hauska brittisuperkokki Jamie Oliver!

Älä Jyrki edes yritä.

Sympaattinen Jamie saa ruuanlaiton näyttämään helpolta ja hauskalta, jota se tietenkin on sellaiselle,
joka pitää ruuanlaitosta. Jamie itse näyttää rakastavan ruuanlaittoa!
Ruokatarvikkeet ikäänkuin taikoutuvat hänen sormissaan nöyrinä valmiiksi aterioiksi! Ja aivan varmasti hän on omalla esimerkillään ja ohjelmiensa ansiosta saanut liesien ääreen runsaasti nuoria, kokkihaaveisia sekä jo varttuneempiakin immeisiä, jotka ovat päättäneet, että minäkin kokkaan, jos se on noin hauskaa ja helppoa, kuin Jamie antaa leikiten ymmärtää. =)
Jamielle kiitokseksi mainittakoon sekin, että brittilapset syövät nykyään hänen kampanjoidensa ansiosta kouluissaan terveellisemmin. =)
Sitäpaitsi hän on suorastaan kädestäpitäen tehnyt työttömistä nuorista ravintola-alan ammattilaisia! Ja myös luonut uusia työpaikkoja alalle. =) Ihana Jamie!

Mutta ole sie Sukula toki ihan oma itsesi. Niinkuin taannoisessa, muutaman viikon takaisessa
Huuma-ohjelmassa. (Ensimmäinen ja varmaan viimeinen jakso k.o. ohjelmaformaatista, jonka koskaan olen jaksanut katsoa...) HK:n Ruokatalon luovan johtajan, J. Sukulan joka toinen sana oli (piip) ja hää suuteli niin intohimoisesti näyttelijä, laulaja, taikuri, juontaja Lorenz "Lore" Backmanin kanssa, ettei tuollaista hellyyttä miesten kesken aivan äsken ole prime-time-aikaan maikkarilta nähty. ;D

Aijai Jyrki.
Siinä romahtivat kulissit.
Jamie on Jamie... =)

PS: Hullu kokki Piemontessa-sarjassa Sukula jatkaa Jamien matkimista... =(

Äsh.